• CORONA VIRUS 5

  Maatregelen aangepast

   

  Beste klanten en patiënten van Fysiotherapie Instituut Zandvoort.

  Op donderdag 30-04-2020 is eindelijk het bericht naar buiten gekomen, dat wij fysiotherapeuten groen licht hebben gekregen om op een verantwoorde manier op te schalen.

  Om verwarring te voorkomen “dit betekend niet, dat de praktijk open mag voor reguliere behandeling” Wij zijn geadviseerd door het KNGF om voor een benadering uit te gaan van maximale veiligheid voor patient en fysiotherapeut. Dit advies houdt in, dat wij tot 20-05-2020 alleen hoogst noodzakelijke zorg verlenen.

  In het gunstigste geval vindt deze zorg plaats op afstand, zie ook 'beeldbellen' hieronder. Als dat niet lukt en noodzakelijke zorg toch moet worden opgestart in de praktijk houden wij ons aan strikte behandel en hygiëne maatregelen.

  Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het contact formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Wij hopen na 20-05 de reguliere behandelingen op te kunnen pakken.

  Wij danken u voor uw begrip!
  Team Fysiotherapie Zandvoort