• Medische fitness

  • Iedereen die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken kan bij ons terecht. Het is dé plek om onder deskundige begeleiding van geregistreerde fysiotherapeuten op een plezierige wijze doelgericht te trainen.
    Het is een uitkomst voor mensen die wel willen, maar niet goed weten hoe te beginnen.

  • Mensen die aan hun fitheid willen werken. Maar ook voor mensen die vanwege bepaalde klachten specifieke begeleiding nodig hebben. Denk hierbij onder andere aan klachten zoals reuma, fibromyalgie, rugklachten of revalidatie na een operatie. Ook voor ouderen kunnen wij een oefenprogramma op maat samenstellen. Belangrijk is dat iedereen kan trainen op zijn of haar eigen niveau.

    Er wordt getraind in kleine groepen. Hierdoor kan optimale begeleiding gegarandeerd worden. De training vindt plaats in de oefenzaal, welke ingericht is met trainingsapparatuur. Tevens is er ruimte beschikbaar voor vrije oefeningen.

    De fysiotherapeut is aanwezig om u te begeleiden bij de training. Hij of zij helpt u om de apparaten in te stellen, de oefeningen op de juiste wijze uit te voeren en kan uw vragen beantwoorden.